Terug naar home

Winnaars & Prijzen

Prijzen

Bekijk hier de prijzen van de voorbije winactie:

Elke week 3x PIXMA-printerpakket

Elke week gaf Canon 3 PIXMA-printerpakketten weg, bestaande uit een PIXMA-printer type TS8251 met een selectie fotopapier van verschillend formaat en een extra setje inkt. Het pakket heeft een totale waarde van €260,-.


3x hoofdprijs: een reportage in je favoriete magazine

De allermooiste 3 ingezonden herinneringen worden gepubliceerd in één van de deelnemende magazines. De redactie komt bij je thuis voor een interview over jouw mooiste herinneringen, en je wordt zelf ook mooi op de foto gezet. Je kunt kiezen tussen Viva Mama, Kek Mama of Flair voor de Nederlandse deelnemers en Flair voor de Belgische deelnemers.

 

Ontdek de Canon PIXMA-printer

Direct printen in hoge kwaliteit, dat wordt met de Canon PIXMA-printer gemakkelijker dan ooit. Wil je weten hoe? Check dan de onderstaande video’s!

Met behulp van de Canon Print App kun je vanaf je telefoon in een paar simpele stappen je mooiste foto’s direct printen op je PIXMA-printer.

 

 

Ook print je rechtstreeks vanuit jouw Instagram account, Facebook of andere clouddienst.

 

 

Maak het plaatje compleet met Canon fotopapier en Canon inkt voor de beste resultaten. Voor al jouw creatieve wensen heeft Canon het juiste fotopapier. Dit varieert van eersteklas galleriekwaliteit tot papier voor de creatieve projecten van kinderen.

 

Nog meer weten over de Canon PIXMA-printers? Kijk dan op onze uitgebreide website en ontdek de volledige Canon-printer lijn.

Bij problemen of vragen, kun je contact met ons opnemen via mijnmooiste3@canon.nl